Taken op 14/04/2025 | |
Hapjes | Gilbert Leo |
Entrée | Rudy Carl |
Soep | Cha Joep |
Plat | Wim Mats Yves |
Dessert | Peter Thierry Tim |
Planning 2025
20 Januari 202517 Februari 2025
Zaal niet beschikbaar10 Maart 202514 April 2025
12 Mei 2025
16 Juni 2025
Werking
Er wordt gewerkt met vaste groepen die iedere vergadering een opdracht opschuiven.
Dus van apéro en amuses naar entrée, dan naar soep, vervolgens naar plat en tenslotte naar dessert.




Vergaderingen
De vergaderingen zijn steeds op maandag. De data worden afgesproken per vergadering in functie van de agenda’s van de leden.
We komen samen rond 18.00 uur en de apéro is voorzien om 20.00 u. Hierbij worden dan minstens twee amuses voorzien.
De rest van de vergaderingen verloopt volgens de vaste volgorde van de gerechten.
Opdrachten
De opdrachten worden niet opgelegd. Ieder kiest vrij een gerecht. Liefst in functie van het seizoen.
De gerechten worden verzameld door Thierry die ook de meeste aankopen doet.
Aankopen
Zowel de ingrediënten als de wijnen komen hoofdzakelijk van versmarkt VAN ECCELPOEL in Herentals.
